Last visit was: It is currently 19/09/2019, 4:57


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 10/07/2019, 16:21 

Joined: 27/05/2019, 23:11
Posts: 12
Hi guys,

Having some issues with the retain memory lower than 10%

I have a very large program with lots of retain variables that are required.
the problem is that the program is not completed and im getting the error attached.
Any fix that?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 11/07/2019, 16:04 
Moderatore

Joined: 12/09/2016, 14:49
Posts: 645
Hi,
what type of TARGET are you using?

Best Regards.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 11/07/2019, 20:02 

Joined: 27/05/2019, 23:11
Posts: 12
Hi,

The target im using for the project is a TD900.

Is it possible to increase the size of retain memory?

Thanks.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 12/07/2019, 14:22 
Moderatore

Joined: 12/09/2016, 14:49
Posts: 645
Hi,
It is possible to increase the size of retain memory, please follow the steps:

1. Stop LogicLab TD900 RunTime software.
2. Unzip the attached file (.conf) and copy it to D:\LLExec folder of the TD900.
3. Reboot the TD900.
4. Connect the LogicLab to the Target and try again to compile and download the software.

Best regards.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 12/07/2019, 15:44 

Joined: 27/05/2019, 23:11
Posts: 12
Hi,

Thanks.

Is it the same file configuration that i use on the PC i am programming with?


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 12/07/2019, 16:51 
Moderatore

Joined: 12/09/2016, 14:49
Posts: 645
Hi,
it is not same file. The conf file that I posted is different from what is default on TD900.

Best Regards.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 12/07/2019, 18:07 

Joined: 27/05/2019, 23:11
Posts: 12
Hi,

Thanks for the file. It has done the job, programming can continue :D


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Logic Lab Retain Memory Low
PostPosted: 15/07/2019, 8:26 
Moderatore

Joined: 12/09/2016, 14:49
Posts: 645
Ok, thanks for your feedback.

Best Regards.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki