Pixsys Forum
https://forum.pixsys.net/

atr313 general config. problem
https://forum.pixsys.net/viewtopic.php?f=27&t=2439
Page 1 of 1

Author:  ilker [ 09/03/2020, 9:00 ]
Post subject:  atr313 general config. problem

Hello Everyone;
My co-worker turned back factory setting the device. After that we tried to change I/O configuration but general configuration dosnt exist. How can i fix this problem? Best regards..

Author:  Pixsys tecnico 6 [ 09/03/2020, 13:55 ]
Post subject:  Re: atr313 general config. problem

Good morning,
If you have reset the ATr313 to the default values, you must reconfigure the ATr313. In order to reconfigure the ATr313, you must have a qualified technician who knows how the furnace was built. Usually you have to contact the furnace manufacturer.

Best Regards.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/