Last visit was: It is currently 02/06/2020, 16:33


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: atr313 general config. problem
PostPosted: 09/03/2020, 9:00 

Joined: 26/02/2020, 20:13
Posts: 6
Hello Everyone;
My co-worker turned back factory setting the device. After that we tried to change I/O configuration but general configuration dosnt exist. How can i fix this problem? Best regards..


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: atr313 general config. problem
PostPosted: 09/03/2020, 13:55 
Moderatore

Joined: 12/09/2016, 14:49
Posts: 777
Good morning,
If you have reset the ATr313 to the default values, you must reconfigure the ATr313. In order to reconfigure the ATr313, you must have a qualified technician who knows how the furnace was built. Usually you have to contact the furnace manufacturer.

Best Regards.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki