Pixsys Forum
https://forum.pixsys.net/

TD240 Master & Slave
https://forum.pixsys.net/viewtopic.php?f=25&t=1994
Page 1 of 1

Author:  RamonGC [ 22/01/2019, 21:52 ]
Post subject:  TD240 Master & Slave

Hello, I'm using a TD240 as a master device in a modbus network with VFDs as slave devices.
My customer wants to integrate the system to a PLC they already have but the PLC is a Master device in another modbus network. Is there a way i can communicate the TD240 as a master device with a 3rd party PLC as a master device too?
I also have a EPL101 that i can use as an interface if needed.

Author:  Pixsys tecnico 6 [ 23/01/2019, 9:59 ]
Post subject:  Re: TD240 Master & Slave

Hi,
it is possible if you use the EXP1 as Master mode and COM2 as Slave mode, but you need use the RS232 for the COM2.
Attachment:
TD240_Master_Slave.PNG


Best Regards.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/