Last visit was: It is currently 19/09/2019, 4:57


All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: TD240 Master & Slave
PostPosted: 22/01/2019, 21:52 

Joined: 22/01/2019, 20:29
Posts: 3
Hello, I'm using a TD240 as a master device in a modbus network with VFDs as slave devices.
My customer wants to integrate the system to a PLC they already have but the PLC is a Master device in another modbus network. Is there a way i can communicate the TD240 as a master device with a 3rd party PLC as a master device too?
I also have a EPL101 that i can use as an interface if needed.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: TD240 Master & Slave
PostPosted: 23/01/2019, 9:59 
Moderatore

Joined: 12/09/2016, 14:49
Posts: 645
Hi,
it is possible if you use the EXP1 as Master mode and COM2 as Slave mode, but you need use the RS232 for the COM2.
Attachment:
TD240_Master_Slave.PNG


Best Regards.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki